chciałam poznać opinię na temat tych ramek pod tablice. Czy może ktoś z Was to ma? I ogólnie jakie to robi na Was wrażenie? Na mnie nie robi, ale Kuzynka uparła się...i postanowiłam zapytać w jej imieniu żeby móc jej dobrze doradzić.
To już lepsze, właśnie namawiamy żeby to kupiła wyświetlacz, jak już tak bardzo chce być literowa :diabelski_usmiech . Pewniejsze, że dłużej w aucie pobędzie, bo jak pisał wyżej Kolega te tablice mogą być chodliwe :wink:
moze mieszka w takim miescie gdzie nie ma wysokiego wspolczynnika kradziezy :P
generalnie jak bedzie chciala to i tak kupi i my jej od tego nie odwiedziemy :]
Upartość to jej cecha wrodzona i ma swoje zalety
Od momentu kupna auto poza własne podwórko nie wyjedzie :szeroki_usmiech
Kupić, pewnie coś kupi, chodzi jedynie o estetykę, ale moje wrażenie jest takie, że każde takie dodatkowe cacko estetykę odbiera....w zależności jeszcze do jakiego auta
czy tablica czy wyswietlacz to porażka jakich mało :roll:
a tak z ciekawości, to co ona ma zamiar tam wyswietlać, numer telefonu, czy jakies bluzgi, bo nie bardzo widzę zastosowanie... :?:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
czy tablica czy wyswietlacz to porażka jakich mało :roll:
a tak z ciekawości, to co ona ma zamiar tam wyswietlać, numer telefonu, czy jakies bluzgi, bo nie bardzo widzę zastosowanie... :?:
Właśnie debatowaliśmy nad tym.... sama nie wie..propozycje były między innymi z numerem telefonu :szeroki_usmiech .
Ja nie mogę się za bardzo wypowiadać w tej kwestii, bo mi nie wypada, jedynie myślenie mi zostaje....więc w myślach...hmmmm... :diabelski_usmiech
tak po prostu pytam, bo nie wiem jak to zastosowac, ale telefon jakos sam sie nasuwa
powaznie mowiąc, abstrahujac od tego co sie komu podoba a co nie, to pozostaje jeszcze kwestia legalności takiego "oswietlenia" a wydaje mi się, ze to wątpliwa sprawa :idea:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz